Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Flisvos Beach 2**

Rethymno, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda repülőtértől 79 km-re, Rethymno üdülőhelyen található, az 50 méterre hosszan elnyúló homokos tengerparton. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető Heraklion és Rethymno központja.

 



Szobák
A szálloda stúdiókkal, apartmanokkal rendelkezik. Szobái légkondicionálóval (térítés nélkül), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, Tv-vel, konyhasarokkal (egyes szobák), mini hűtővel (térítés nélkül), erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Széf bérelhető (2 euro/nap). A szobák tengerre vagy oldalról tengerre nézőek. Maisonette: 4 felnőtt részére foglalható kétszintes szoba. Alsó része 27 m2 alapterületű, itt található nappali és a fürdőszoba. A 8 m2-es emeleti részén pedig a hálószoba van.

Szolgáltatások a közös terekben
Recepció, Tv szoba, internetsarok térítés ellenében, WIFI elérhetőség térítés ellenében a lobbiban. A napágyak és a napernyők a medencénél ingyen, a tengerparton térítés ellenében (kb. 8 euro/2 napágy + 1 napernyő) állnak a vendégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső medence, gyermek medence. A szálloda környékén elérhető szolgáltatások: üzletek, bárok, éttermek. Tengerparton térítés ellenében vízi sportolási lehetőségek.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS