Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Filoxenia Hotel Zante 4****

Tsivili, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda Tsiliviben, Zakynthos egyik legkedveltebb üdülőterületén található, a központtól 250 méterre és a repülőtértől 8 km-re. A tengerpart 1500 méterre helyezkedik el, ahová a szálloda ingajáratot üzemeltet.
 

 
 

 


Szobák
A standard és családi szobák mindegyike légkondicionálóval (térítés ellenében), fürdőszoba/ WC-vel, hajszárítóval, Tv-vel, telefonnal, internet elérhetőséggel, teljesen felszerelt konyhasarokkal, bérelhető széffel, és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A családi szobák két légterűek.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, WIFI elérhetőség, internetsarok, ébresztő szolgálat, orvosi ügyelet, autóbérlési lehetőség. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében (kb. 8 euro/2 napágy + 1 napernyő) állnak a vendégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Két külső édesvizű medence, egy édesvizű gyermek medence, futballpálya, nappali és esti animációs programok, biliárd, asztalitenisz, vízi aerobik, játszótér. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében érhetőek el.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS