Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Poseidon 3***superior

Napospart, , Bulgária
FEKVÉS
A Napospart déli részén található apart-hotel kb. 200 méterre található a tengerparttól. Napospart által kínált szórakozási lehetőségek és üzletek kb. 5-10 perc sétára érhetők el.



Szobák
Az apart-hotel összesen 132 apartmannal rendelkezik, melyek mindegyike rendelkezik nappalival, egy hálószobával és egy konyharésszel. A konyhában egy étkező asztal és négy szék áll a vendégek rendelkezésére. A nappali, kávézó asztallal, kanapéval és TV-vel felszerelt. A fürdőszobához hajszárító és zuhanyzó tartozik. Az apartmanok egyénileg szabályozható légkondicionálóval és vezeték nélküli internettel is rendelkeznek (térítés ellenében).

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepciós szolgálat, lobby bar, csomagmegőrző, mini bolt, pénzváltó, Wifi elérhetőség, internet sarok, gyógyszertár. Külön díj ellenében autókölcsönzés, taxi, mosoda. Napernyők, napágyak kérhetők.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Szabadtéri medencével és elkülönített gyermek medencével rendelkezik. Számos sportolási lehetőség közül választhatnak a vendégek, mint pl. röplabda, mini futball , biliárd, lég hoki.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS