Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Semiramis Village 4****

Hersonissos, , Görögország
FEKVÉS
A szálloda gyönyörű helyen, Hersonissos híres üdülőhelyétől kb. 2 km-re és Heraklion városától kb. 30 km-re található. A 300 méterre fekvő strandon különböző vízi sportolási lehetőségek adottak. A szállodától kb. 200 méterre fekvő buszmegállóból Hersonisos belvárosa könnyen elérhető. A városban különböző szórakozási lehetőségek, éttermek, bárok, diszkók, klubok és boltok várják az idelátogatókat.





Szobák
A szobák mindegyike felújított, légkondicionált (térítésmentesen). Rendelkeznek hajszárítóval, mini hűtővel (10 euro/szoba/hét), telefonnal, szatellit Tv-vel, terasszal vagy balkonnal. A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval felszereltek.

Szolgáltatások a közös terekben
A széf használatáért a recepción kell fizetni (10 euro/szoba/hét). A billiárd használatáért szintén a recepción kell fizetni. A napernyők és napágyak térítésmentesen vehetők igénybe.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
A szálloda rendelkezik saját medencével és gyermek medencével, teniszpálya, asztalitenisz vehető igénybe, valamint játszótér várja a gyerekeket. Az épületben internet sarok és játékterem is működik, a darts ingyenes. Az edzőterem ingyenesen használható, míg a wellness, illetve a jakuzzi használata térítés ellenében lehetséges.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS