Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Seashell Resort & Spa 5*****

Side, , Törökország
FEKVÉS
A 2013-ban nyílt szálloda 55 km-re található az antalyai repülőtértől, 8 km-re Side városától és 10 km-re Manavgat városától. A szálloda saját homokos tengerparttal rendelkezik.



Szobák
A hotel 283 szobájának mindegyike központi légkondicionálóval, telefonnal, fürdő szoba/WCvel, szatellit Tv-vel, mini bárral, széffel (térítés ellenében), laminált padlóval, erkéllyel felszerelt. Családi és deluxe szoba is lekérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás szobaszerviz, orvosi ügyelet, internet elérhetőség a szobákban és a lobbiban térítés ellenében, fodrászat, üzletek, hitelkártya elfogadó hely (Visa, Mastercard), pénzváltás. A napernyők, napágyak, matracok és a strandtörülközők ingyenesen vehetők igénybe mind a medencénél, mind pedig a tengerparton.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Egy külső medence, gyerek medence, csúszdás medence és egy belső medence, gyerek medencével. Fitnesz központ, asztalitenisz, strandröplabda, darts, boccia, jóga, aerobik, mini klub (4-12 éves korig), nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében: spa- és wellness központ szolgáltatásai: masszázs, török fürdő, szauna, gőzfürdő; játékgépek, vízi sportok a tengerparton.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS