Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Club Kastalya 4****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda Konakli központjától 1 km-re, Alanya központjától 12 km-re, az antalyai repülőtértől 113 km-re található. Közvetlen a kavicsos-homokos tengerparton fekszik.
 


 




Szobák
A szállodában 80 standard szoba és 166 club szoba található. Családi szobák és mozgáskorlátozottak számára speciálisan kialakított szoba lekérhető. A szobák mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdő szoba/WC-vel, hajszárítóval, bérelhető elektromos széffel, mini bárral (térítés ellenében), kőpadlóval és erkéllyel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Szobaszerviz, internetsarok térítés ellenében, WIFI elérhetőség térítés ellenében a lobbi és Neptün bárban, orvosi ügyelet. A medencénél és a tengerparton a napágyak, napernyők és a matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére, a strandtörülközőért letétet kell fizetni.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Három külső úszómedence, egy gyermek medence. Aquapark csúszdákkal, tenisz, strandröplabda, kosárlabda, boccia, asztalitenisz, darts, mini klub, nappali és esti animációs programok. Térítés ellenében: wellness szolgáltatások és a tengerparton különböző vízi sportolási lehetőségek.


Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS