Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Xperia Kalendor Hotel 4****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda Alanyában, a mediterrán terület egyik gyöngyszeménél található, ahol a nap, a tenger és a homok együttese csodálatos élményt biztosít egy tökéletes nyaraláshoz. Az antalyai repülőtér 120 km-re, a Kleopartra strand 250 méterre helyezkedik el.
 



 



Szobák
A hotel 98 szobájából 81 standard-, 8 összenyitható-, 8 családi szoba és 1 mozgáskorlátozottaknak speciálisan kialakított szoba. Ezek mindegyike szatellit Tv-vel, WIFI elérhetőséggel, tea és kávékészítési lehetőséggel, széffel, telefonnal, légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
24 órás recepció, bérelhető széf a recepciónál, pénzváltó, ébresztő szolgálat, mosoda, orvosi ügyelet, TV szoba, internetsarok, ajándék üzlet. Napernyők és napágyak a medence mellett ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Külső medence elkülönített gyermek résszel, török fürdő, fitneszterem, kártyajátékok, asztalitenisz, darts, játszótér, strandröplabda, kosárlabda pálya. Hetente egyszer török est élő zenével. Térítés ellenében igénybe vehető a szauna, masszázs szoba, szépségszalon szolgáltatásai, különböző vízi sportok a tengerparton.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS