Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Atlas Beach 4****

Alanya, , Törökország
FEKVÉS
A szálloda az antalyai repülőtértől 110 km-re, Alanya központjától 12 km-re található. A tengerpart 50 méterre, a központ pedig 300 méterre helyezkedik el.


 


Szobák
A szálloda 180 szobájából 168 standard és 12 családi szoba. Ezek mindegyike fürdő szoba/WC-vel, hajszárítóval, telefonnal, szatellit Tv-vel, mini bárral (fogyasztás térítés ellenében), légkondicionálóval, széffel és erkéllyel felszerelt. A családi szobák két hálószobásak és maximum 4 fő elhelyezésére alkalmasak.


Szolgáltatások a közös terekben
Maximum 100 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, mosoda, TV szoba, WIFI elérhetőség. A napernyők és napágyak a medence mellett, valamint a tengerparton is ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

Sport és szórakozási lehetőségek a szállodán kívül
Belső és külső medence, elkülönített gyermek résszel, csúszdák, fitneszterem, török fürdő, szauna, masszázs, nappali és esti animációs programok, biliárd, asztalitenisz, motorizált és nem motorizált vízi sportok. A fent említett szolgáltatások közül számos csak térítés ellenében vehető igénybe.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS