Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Jasmin Village Beach Resort 3***superior

Hurghada, , Egyiptom
Elhelyezkedés: az 1 fő- és 2 melléképülettel rendelkező, 1988-ban épült, és 2007-ben felújított szálloda a repülőtértől 8 km-re, Hurghada városától 12 km-re fekszik.

A szálloda egy 200 méteres korallzátony mellett fekszik, így a búvárkodás és snorkelezés szerelmeseinek nem kell messzire mennie a gyönyörű látványért.

BR>Strand: a szálloda közvetlenül a 400 méter hosszú, homokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak, valamint a strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe.<

Szobák
a 321 szoba mindegyike központi légkondicionálással, széffel, minibárral, műholdas tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és erkéllyel rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 4 étterem, 5 bár, nappali és esti animációs programok, spa, szépségszalon, fitneszterem, asztalitenisz, teniszpálya, felszerelés, kosárlabda, röplabda, aerobic, nappali és esti animációs programok, minigolf, mosoda, széf.  Térítés ellenében: szobaszerviz, internet kávézó, szörf, vízi sportok,  búvárkodás, lovaglás, squash, biliárd, darts.
Gyermekeknek: gyermekmedence, gyermekmenü, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS