Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Riverside Garden Resort 4****

Kyrenia, , Ciprus
A 2013-ban felújított szálloda az ercani repülőtértől 45 km-re, Kyrenia központjától 8 km-re helyezkedik el. A tengerpart 3 km-re található, ahová a szálloda ingyenes ingajáratot üzemeltet. Kyréniába 3 török líráért juthatunk be.

Szobák
A hotel 86 főépületi szobával, 20 lakosztállyal (két hálószobás villa), 15 bungalóval rendelkezik. A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, hűtővel, kávé és tea készítési lehetőséggel, valamint erkéllyel felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Három külső medence, gyermek medence, tenisz-, kosárlabda-, röplabdapálya, szauna, fitneszterem, masszázs. A fent említett szolgáltatások közül számos csak térítés ellenében vehető igénybe. A közelben futballpálya és szórakozó helyek találhatóak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
24 órás recepció, internetsarok, szobaszerviz, bicikli- és autóbérlési lehetőség, pénzváltó, könyvtár, szupermarket, mosoda, Tv szoba, orvosi ügyelet. A napernyők, napágyak ingyenesen használhatóak a medence mellett és a tengerparton is. Strandtörülközőt a szálloda nem biztosít.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS