Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Reina Del Mar 3***

Vis sziget, , Horvátország
Fekvése: A szálloda kb. 300 m-re fekszik a népszerű, homokos Arenal-i tengerparttól és a tengerparti sétánytól, valamint közel van a bevásárló és turisztikai övezethez. A repülőtértől kb. 5 percnyi távolságra található. A szálloda közel fekszik az Aquacity-hez is, mely Európa egyik legnagyobb vízi vidámparkja. A közelben közlekedő buszjárattal könnyen be lehet jutni a fővárosba, Palmába.



Szobák
Szobák: A szálloda egy- és kétágyas szobáinak mindegyike tévével, telefonnal, központi fűtéssel és fürdőszobával felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: Recepció, lobby bár, légkondicionált étterem, medence gyermekrésszel, bár szolgáltatás a medencénél, terasz napernyőkkel és napozószékekkel, szolárium, tévészoba, 3 lift, légkondicionált közös helységek, széfbérlés, diszkó. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe!

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS