Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Side Star Elegance Hotel (ex-asteria Side Hotel) 5*****

Side, , Törökország
A Side Star Elegance hotel a sidei régió első ötcsillagos szállodájaként épült 1987-ben. 2011/12-ben került felújításra, így megőrizve magas színvonalát a mai napig. A hotel a gyermekeknek és a felnőtteknek is egyaránt kiemelkedő szolgáltatásokkal, magasan képzett személyzettel, animátorokkal teszi lehetővé a teljes kikapcsolódást.

Szobák
Szobák: a szobák mindegyike rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas tv-vel, minibárral, széffel, vízforralóval, telefonnal és wifivel. A standard szobák 26-32 nm-esek és erkélyesek. A családi szobák kétszintesek és a melléképületben helyezkednek el.

Szolgáltatások a közös terekben
Elhelyezkedés: a szálloda 71 km-re fekszik az antalyai repülőtértől, 3 km-re Sidétől, Kumköy üdülőhelyen. A környező városokba helyi buszjárattal (dolmussal), vagy taxival juthatunk el. Ha itt nyaralunk, Side antik városközpontjába feltétlenül érdemes ellátogatni, de a manavgati mecsetet és vízesést sem szabad kihagyni!
Strand: a hotel közvetlenül a Kék Zászló díjjal kitűntetett 50 méter hosszú, homokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen használhatók.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, jacuzzi, 2 csúszda, főétterem, 4 a´la carte étterem, 10 bár, aerobic, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, élő zene, darts, sakk, strandröplabda, kosárlabda, 3 teniszpálya és teniszfelszerelés, biliárd, asztali foci, asztalitenisz, törökfürdő, szauna, gőzkabin, fitneszterem, diszkó, táncórák, wifi, internetkávézó. Térítés ellenében: masszázs, spa szolgáltatások, törökfürdő kezelései, orvosi ellátás, teniszleckék, teniszpálya-világítás, vízi sportok, üzletek, mosoda.
Gyermekeknek: gyermekmedence, miniklub (4-11 évig), junior club (12-16 évig, csak főszezonban) játszótér, trambulin, mini diszkó, konzol játékok, gyermekmenü főétkezéseknél.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS