Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Dizalya Palm Garden Hotel 5*****

Alanya, , Törökország
A 2013-as szezonban nyílt, európai stílusú, közkedvelt 5 csillagos szálloda Alanya központjától 12 km-re, Konakli üdülőváros központjától mindössze 2 km-re, az antalyai repülőtértől pedig 120 km-re található. Alanyába helyi buszjárattal (dolmussal) vagy taxival könnyedén bejuthatunk. Érdemes legalább egyszer ellátogatni a városba, ahol elvegyülhetünk a bazári forgatagban, vagy felsétálhatunk a pompás panorámájú várba. Alanya kikötőjében számos szórakozási lehetőség közül is választhatunk, bárok, éttermek és diszkók várják a turistákat.

Strand: a hotel 200 méterre helyezkedik el a saját, homokos-kavicsos strandjától, ahol a napernyőket, napozóágyakat és strandtörölközőket ingyenesen vehetjük igénybe. A tengerben kövek előfordulhatnak.<

Szobák
a 250 szoba mindegyike rendelkezik műholdas tv-vel, telefonnal, központi légkondicionálóval, minibárral, hajszárítóval, wifi kapcsolattal és bérelhető széffel. A családi szobák kétlégterűek; 2 hálószobával rendelkeznek az egyikben franciaággyal, a másikban két egyszemélyes ággyal. Mozgáskorlátozott utasok részére 3 szoba áll rendelkezésre.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, csúszda, belső medence, főétterem, 2 a´la carte étterem, 4 bár, nappali és esti animáció, asztalitenisz, darts, fitneszterem, törökfürdő, szauna, teniszpálya, strandröplabda, wifi a lobby-ban. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, masszázs, teniszpálya-világítás, játékterem, biliárd, vízi sportok, üzletek, mosoda, konferenciatermek, orvosi ellátás, internetkávézó.
Gyermekeknek: gyermekmedence, belső gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS