Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Xanadu Resort Hotel 5*****

Belek, , Törökország
Az elegáns és gyönyörű környezetben épült Xanadu Resort Hotel különösképpen a golf szerelmeseinek kedvelt üdülőhelye. A szálloda egyedülálló környezetet biztosít az önfeledt kikapcsolódáshoz és pihenéshez: a kertben és a medencéknél ókori romok másai között sétálhatunk, ugyanakkor az épületet modern építészeti elemek jellemzik, mindezt körülveszi egy gyönyörű, zöld kert, dús mediterrán növényzettel. A hotel természetesen a gyermekekről sem feledkezett meg, 4 és 12 év között különféle animációs programokat kínál, két gyermekmedence és játszótér gondoskodik róla, hogy ők se unatkozzanak.

Strand: a szálloda saját homokos partszakaszát egy folyó választja el a hoteltől, így a strandra a szálloda kertjén keresztül, egy hídon átkelve lehet eljutni. A parton a napernyők, napozóágyak, matracok és strandtörölközők ingyenesen vehetők igénybe

Szobák
a kényelmesen berendezett standard szobák padlószőnyeggel borítottak, mindegyikük rendelkezik műholdas LCD tv-vel, zenecsatornával, telefonnal, minibárral, széffel, légkondicionálóval valamint erkéllyel.

Szolgáltatások a közös terekben
3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence, 3 csúszda, 5 étterem, 7 bár, török kávézó, nappali és esti animációs programok, show-műsorok, élő zene, diszkó, 5 teniszpálya, teniszpálya világítása, csoportos teniszleckék, fitneszterem, jacuzzi, aerobic, torna, jóga, asztalitenisz, biliárd, bowling, íjászat, darts, kosárlabda, röplabda, vízilabda. Térítés ellenében: Shang-Du Spa és szolgáltatásai, masszázs, törökfürdő és kezelései, internet kávézó, wifi, vízi sportok, golf, mosoda, orvos, fodrász, üzletek, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, bébi és gyermekbüfé a főétkezéseknél, miniklub (4-12 évig), játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS