Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Princess Flora Hotel 3***

Rodosz, , Görögország
A 3 csillagos hotel a repülőtértől 15 kilométerre, Rodosz város központjától 3 km-re és a híres Kalithea termálvizes forrásaitól 2 km-re található. Az egykori termálfürdő romjai még ma is láthatók. Néhány étterem, bár, üzlet és vendéglő várja a látogatókat. Az üdülőfalu nyugodt, békés pihenésre kiválóan alkalmas. A gazdag történelemmel rendelkező főváros, mely a sziget legszebb üdülőhelye taxival vagy helyi busszal könnyen megközelíthető.

Szobák
Szobák: minden standard szoba rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval (07.01 és 08.31. között ingyenes), tv-vel, zenecsatornákkal és hűtőszekrénnyel.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel kb. 300 méterre fekszik a homokos-aprókavicsos strandtól. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, medence bár, hetente háromszor műsoros est (diszkó, karaoke), teniszpálya, műholdas tv a lobbyban. Térítés ellenében: biliárd, videojátékok, wifi, mosoda, üzletek, széf a recepción.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS