Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Philoxenia Hotel 3***

Korfu, , Görögország
Ez a 3 csillagos, 50 szobás, rendezett zöld kerttel körülölelt, hangulatos görög stílusban, egy domb oldalában épült szálloda Ermones üdülőterületen, a fővároshoz, Korfuhoz képest éppen a sziget szemközti oldalán, attól és a repülőtértől 14 km-re helyezkedik el. A környéken túlnyomórészt a természeti látnivalók dominálnak, kiváló választás a pihenni, kikapcsolódni vágyók számára. Ha egy kis nyüzsgésre vágyunk könnyedén eljuthatunk a közeli fővárosba, helyi buszjárattal vagy robogót, illetve autót bérelve.

Szobák
Szobák: a szálloda 50 szobájának mindegyike tengerre néző és légkondicionálóval, telefonnal, bérelhető széffel, műholdas tv-vel, erkéllyel, és hűtőszekrénnyel rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel a homokos-kavicsos tengerparttól kb. 200 m-re fekszik, ahol a napozóágyak és napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. Érdemes egyénileg is nekivágni a csendes öblök és csodálatos vadregényes tengerpartok felfedezésének.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 2 bár, folklór- és táncestek, heti egyszer barbecue parti, strandröplabda. Térítés ellenében: búvárkodás, vízi sportok, profi golfpálya (1 km-re), gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszószoba.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS