Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Olga´s Paradise Hotel 3***

Kos, , Görögország
Elhelyezkedés: a háromcsillagos, kategóriáján belül egyszerűbb hotel és apartmanház egy 10 000 nm-es területen helyezkedik el, a repülőtértől 26 km-re, Kos városától 1 km-re, Psalidi üdülőfaluban, 3 km-re a termálfürdőtől. Psalidi a sziget északi részén fekszik, szinte egybeépülve Kos városával. Partja főképp kavicsos, központjában szállodák, éttermek, bárok és boltok sorát találhatjuk. Agios Fokas-ban található a sziget egyik fő látványossága, a Thermae, ahol a forró termálvíz tengervízzel keveredve igen kellemes elegyet alkot.

Szobák
Szobák: az egyszerűen berendezett stúdiók és apartmanok erkéllyel, rádióval, kis konyhasarokkal (főzőlap, hűtőszekrény, vízforraló, mikrohullámú sütő), légkondicionálóval (kb. 8 EUR/nap), hajszárítóval és tv-vel rendelkeznek. Babaágy a szobákban térítés ellenében vehető igénybe.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda kb. 100 méterre fekszik a kavicsos strandtól. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, tv szoba, wifi kapcsolat, asztali foci. Térítés ellenében: biliárd, vízi sportok a parton, széf a recepción (kb. 15 EUR/hét).
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS