Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Gaia Royal Hotel 4****

Kos, , Görögország
Elhelyezkedés: a helyi besorolású, kategóriáján belül egyszerűbb négycsillagos üdülőfalu egy főépületből és több kétszintes bungalóból áll. A hotel a Gaia Palace szálloda szomszédságában helyezkedik el, Mastichari központjától 5 km-re, Kos városától 18 km-re, a repülőtértől 10 km-re. A szállodától 500 méterre található egy buszmegálló, ahonnan Kos város központjába könnyedén bejuthatunk. A hotel előzetes egyeztetés és visszaigazolás alapján kistermetű (max. 3 kg) háziállatokat fogad.

Strand: a szálloda a homokos tengerparttól 100 méterre fekszik, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében, strandtörölköző letét ellenében használhatók.

Szobák
a 284 szoba mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, légkondicionálóval, műholdas tv-vel, zenecsatornákkal, telefonnal és wifi kapcsolattal (térítés ellenében). Mini hűtőszekrény a kapacitás függvényében bérelhető (kb. 3 EUR/nap). A családi szobák felszereltsége megegyezik a standard szobákéval, de két hálószobával rendelkeznek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: 3 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 3 bár, nappali és esti animációs programok, alkalmanként zenés műsorok, fitneszterem, kosárlabda, röplabda, tenisz, strandröplabda, asztalitenisz, minifoci, tv-sarok. Térítés ellenében: széf a recepción, wifi kapcsolat, üzletek, konferenciaterem.
Gyermekeknek: 3 gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig), minidiszkó, játszótér, fagylalt.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS