Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Corfu Senses Hotel 3***

Korfu, , Görögország
Korfu városától és a repülőtértől egyaránt 17 km-re, Moraitikától kb. 5 km-re, a sziget délkeleti részén Agios Ioannis Peristeronban fekszik ez a három csillagos, 4 szintes, 84 szobás hotel, a hegyek és a csodálatosan szép tenger között. Agios Ioannis Peristeron egy kis üdülőfalu, melyet főleg a nyugodt pihenésre vágyó párok és a családosok keresnek fel, hisz itt semmi sem zavarja meg a nyugalmukat. Az itt üdülőket az üzletek és bárok mellett néhány étterem, hangulatos taverna várja, ahol mindenképpen érdemes megkóstolni a görög specialitásokat.

Strand: a szálloda 150 méterre fekszik a kavicsos tengerparttól, ahol a napernyők és a napozóágyak a térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
a szálloda 84, egyszerűen berendezett szobáinak mindegyike rendelkezik hűtőszekrénnyeel, műholdas tv-vel, légkondicionálóval, és erkéllyel.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem csodás kilátással a tengerre, medence bár, snack bár, BBQ est (heti egyszer), alkalmanként nappali és esti animációs programok és esti show műsorok, vízi aerobic, asztalitenisz, darts, röplabda, tv-szoba. Térítés ellenében: wifi, internetsarok, biliárd, széf a recepción, videó játékok, vízi sportok, masszázs, üzletek, orvosi ellátás.
Gyermekeknek: gyermekmedence

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS