Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Caravia Beach Hotel 4****

Kos, , Görögország
Elhelyezkedés: a három szintes, 294 szobás, négycsillagos szálloda a repülőtértől 12 km-re, Kos városától 13 km-re nyugatra, Marmariban közvetlenül a tengerparton fekszik. Marmari gyakorlatilag egy üdülőközpont a sziget északi partján. A tengerpart végig finom homokos, így kiváló választás családoknak.

Strand: a szálloda közvetlenül a homokos tengerparton található, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében használhatók.

Szobák
a főépületi szobák központi légkondicionálóval (júniustól-szeptemberig ingyenes), műholdas tv-vel, hűtővel, bérelhető széffel (kb. 10 EUR/hét), valamint telefonnal rendelkeznek A bungalók felszereltsége megegyezik a főépületi szobákéval, de egyénileg szabályozható a légkondicionáló.

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napozóágyakkal, étterem, bárok, nappali animációs programok, hetente egyszer görög est, fitneszterem, jacuzzi, strandröplabda, teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, minigolf, darts, kosárlabda, röplabda, minifoci, tv-sarok, olvasószoba, konferenciaterem. Térítés ellenében: internet a lobbyban, vízi sportok a tengerparton, teniszpálya-világítás, mosoda, fodrász.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, miniklub, gyermekmenü a főétkezéseknél.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS