Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Blue Jay Beach Hotel 2**

Kos, , Görögország
Elhelyezkedés: az 54 szobás, régi építésű, nem felújított, de barátságos kis szálloda a repülőtértől 13 km-re, Kos városától 15 km-re nyugatra, a népszerű Marmari üdülőváros szívében fekszik. A közelben üzletek, éttermek és buszmegálló is található. Kos számos látnivalót kínál és mivel a sziget maga nem nagy, könnyedén felfedezhetjük az épített és természeti értékeket. A szállodát elsősorban azoknak az utasoknak ajánljuk, akik főként kirándulással töltik nyaralásukat, és keveset tartózkodnak a hotelben. Mozgáskorlátozottak fogadására nincs berendezkedve a hotel.

Strand: a szálloda 30 m-re fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
az egyszerűen berendezett erkélyes szobák rendelkeznek légkondicionálóval, műholdas tv-vel, rádióval, hajszárítóval valamint telefonnal.

Szolgáltatások a közös terekben
medence napozóágyakkal, étterem, bár, wifi a lobbyban, tv-sarok. Térítés ellenében: széf a recepción, a tengerparton vízi sportok.
Gyermekeknek: gyermekmedence

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS