Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Fortina Resort & Spa Hotel 5*****

Sliema, , Málta
Elhelyezkedés: a 17 szintes, 5 csillagos új hotel, csodálatos kilátással a fővárosra, Valletára, valamint Marsamxett kikötőre, Sliema szívében, közvetlenül a 4*-os testvérszállodája (Fortina Hotel) mellett helyezkedik el. A hotel kb. 400 m-re fekszik Sliema központjától, és 7 km-re a repülőtértől. A közelben számos étterem, bár, üzlet és szórakozóhely található. A szállodát leginkább kirándulni, várost nézni, pihenni vágyó vendégeinknek ajánljuk, a tengerparti fürdőzésre a sziget északi részén fekvő hoteleket javasoljuk. A szálloda csak a főszezonokban fogad 18 év alatti vendégeket (húsvét, július és augusztus, karácsony/szilveszter). Strand: a hotel közvetlenül a sziklás partszakaszra épült. Strandoláshoz érdemes felkeresni a sziget északi részén fekvő kellemes, homokos strandokat.

Szobák
a szobák mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas tv-vel, zenecsatornával, minibárral, kávé/teafőzővel valamint bérelhető széffel rendelkezik. A szállodában kuriózumként foglalható 50 nm-es szoba terápiás káddal, 2 személyes spa-medencével a szobában (csak felnőttek részére foglalható).

Szolgáltatások a közös terekben
2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 2 belső medence, jacuzzi, 5 étterem, pizzéria, 2 bár, fitneszterem. Térítés ellenében: Thalasso & Sante Spa központok, szépség szalon, hypogeum, mosoda, fodrász, fogászat, konferenciaterem.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS