Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Serenity Makadi Beach 5*****

Hurghada, , Egyiptom
Szép, nagy területen fekvő létesítmény marokkói stílusban. Szép, nagy területen fekvő létesítmény marokkói stílusban. Közvetlen a szállodához tartozó, lagúnás, homokos strandon fekszik, egy korallzátonynál (fürdőcipő viselete ajánlott). Fürdési lehetőség egy stégről. Hurghada kb. 36 km-re (naponta 3x hotelbusz térítés ellenében). A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc. A létesítményben összesen 568 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban, nemdohányzó büféétterem, 4 a´la carte-étterem (kínai és halétterem térítés ellenében, mindegyik előzetes foglalással), Royal Lounge (térítés ellenében), lobby-bár, vízipipasarok (térítés ellenében), fodrászat és üzletek. A szép kertben 3 édesvizű (az egyik kis pezsgőfürdővel) és 2 tengervizes úszómedence, napozóteraszok valamint pool-bár. Strandbár és strandétterem. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A tágas, kényelmes berendezésű szobákban ülősarok, kis hűtőszekrény, kávé-/teafőző, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, zuhanyozó, WC és oldalról tengerre néző balkon vagy terasz.
A1B/A2B/A3B: Tengerre néző szobák.
A2F - Családi szobák: A főépületben található, tágasabb, oldalról tengerre néző szobák.
Foglalható a sportpályák közelében található (a főépülettől kb. 700 m-re, transzfer ingyenesen), teraszos, nem tengerre néző Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence, mini-klub (5-12 éveseknek) és játszótér. Animációs programok napközben és este, diszkó (italok térítés ellenében) és játékterem (térítés ellenében). Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem (12 éves kortól), boccia, asztalitenisz, minigolf, kosárlabda, tenisz (kivilágítás és felszerelés térítés ellenében) és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportolási lehetőségek a strandon (pl. sznorkelezés, búvárkodás, helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS