Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Letsos 3***

Zakynthos, , Görögország
Az egyszerű, de mégis modernül és stílusosan berendezett szállodában minden megtalálható, ami egy igazán felejthetetlen nyaraláshoz szükséges. Az egyszerű, de mégis modernül és stílusosan berendezett szállodában minden megtalálható, ami egy igazán felejthetetlen nyaraláshoz szükséges. Nyugodt környezetben, Alikanas homokos tengerpartjától kb. 150 m-re, a központtól kb. 100 m-re fekszik. Zakynthos város kb. 15 km-re. Bevásárlási lehetőség kb. 20 m-re, buszmegálló kb. 50 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60 perc. A modern szállodában összesen 140 stúdió és apartman található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, lift, TV-sarok, internetsarok, bár, étterem nemdohányzó-résszel és kis üzlet. A kertben nagy, édesvizű úszómedence és pool-/snack-bár. Napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel (a strandon térítés ellenében).

Szobák
A1A/A2A/A3A - Stúdiók: Barátságos berendezéssel, nappali/hálószoba, konyhasarok, étkezősarok, hűtőszekrény, légkondicionálás (térítés ellenében), telefon, SAT-TV, zenecsatorna, bérelhető széf, hajszárító, zuhanyozó, WC és balkon.
A1C/A2C/A3C - Stúdiók: A melléképületben találhatók (kb. 40 m-re).
A4B/A5B - Apartmanok: Kiegészítve egy külön hálószobával.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence és játszótér. Animációs programok, pl. karaoke. Térítés ellenében: játékterem. Egyágyas stúdió foglalása esetén elhelyezés kétágyas stúdióban (A1A, A1C).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS