Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Tropical Sol 3***

Kos, , Görögország
Barátságos, családi vezetés alatt álló szálloda központi fekvéssel Kos egyik különösen szép részén. Barátságos, családi vezetés alatt álló szálloda központi fekvéssel Kos egyik különösen szép részén. Tigaki központjától, ahol számos vásárlási és szórakozási lehetőség található valamint a lassan mélyülő, homokos/kavicsos strandtól egyaránt kb. 200 m-re fekszik. Kos város kb. 10 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 45 perc. A szállodában összesen 120 szoba várja a vendégeket a 2 emeletes fő- és melléképületben. Rendelkezésre áll recepció, SAT-TV-szoba, WIFI a főépületben (térítés ellenében), étterem és teraszos bár. A kertben édesvizű úszómedence pezsgőfürdővel, napozóterasz és pool-bár. Napágyak, matracok és napernyők a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe.

Szobák
A1C/A2C/A3C - Superior-szobák: Hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence és játszótér. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1C).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz. Térítés ellenében: különböző vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS