Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Roda Beach Resort & Spa 4****superior

Korfu, , Görögország
Családbarát szálloda hatalmas kerttel. A vendégek számos sport- és wellness-ajánlat közül választhatnak. Közvetlen a sekély, homokos strandon fekszik, Roda, számos szórakozási és bevásárlási lehetőséggel kb. 1 km-re. Korfu város kb. 40 km-re, ahova menetrend szerinti buszokkal lehet eljutni (megálló a szállodánál). A busztranszfer a repülőtérről kb. 90 perc. A kedvelt, nagy területen elhelyezkedő létesítmény főépületében rendelkezésre áll hall recepcióval, bárok, TV-sarok, büféétterem, 3 a'la-carte étterem (olasz, görög, kínai), internetsarok és WIFI (térítés ellenében), ajándékbolt, kis szupermarket és lift. A kertben tengervizes úszómedence csúszdákkal, napozóterasz, pool-/snack-bár és strandbár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen. Összesen 474 szoba a főépületben és a bungalókban.

Szobák
C1C/C2C/C3C - Superior-szobák: Igényes berendezéssel, bennük hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőszoba, WC, hajszárító és balkon vagy terasz.
C2E/C3E - Superior-szobák: Tengerre néző szobák.
C2H/C3H - Superior-szobák: Külön, közös medencével rendelkező szobák.
C2F/C3F/C4F - Superior-családi szobák: 1 tágasabb szoba, leválasztható gyermek és felnőtt hálórész, emeletes ággyal valamint külön, közös medencével rendelkeznek.
C2G/C3G/C4G - Superior-családi szobák: Közös medencével nem rendelkező, tengerre néző szobák.
Foglalható Joker-szoba C2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Nemzetközi animációs programok napközben és este, szórakoztató programok és hetente 1x görög est. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (C1C). A wellness-részben (belépés 18 éves kortól): édesvizű, fedett medence (előzetes foglalással). Térítés ellenében: arc- és testkezelések, hidroterápia, különböző masszázsok valamint manikűr és pedikűr. Tengervizes gyermekmedence és játszótér, mini-klub (4-10 éveseknek), junior-klub (11-15 éveseknek) valamint az étteremben este gyermekbüfé. Térítés ellenében: gyermekfelügyelet.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
2 teniszpálya és asztalitenisz (ütők kaució ellenében), aerobic, strandröplabda, boccia és vízigimnasztika. Térítés ellenében: mountainbike-kölcsönzés és lovaglási lehetőség a közelben illetve a strandon különböző vízi sportolási lehetőségek (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS