Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Contessina Hotel 3***

Zakynthos, , Görögország
Tsilivi hangulatos kisvárosban, a főutcától nyolcan méterre, csendesebb kisutcában épült és a közelmúltban felújított, több épületből álló, rendkívül attraktív kilencvenszobás, középkategóriában talán az egyik legjobb szálloda, a lassan mélyülő aranyhomokos strandtól mindösszesen háromszáz méterre található. A szálloda közvetlen környékén és közelében több szupermarket, étterem, taverna, büfé, bár, autó, motor és kerékpár kölcsönző és ajándéküzlet található.

Szobák
Minden szoba szépen berendezett, fürdőszobás, zuhanyzóval, hajszárítóval, Tv-vel, és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik kertre vagy medencére néző kilátással. Térítés ellenében hűtő, széf és légkondicionálás a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, Tv szoba, internetezési lehetőség (a szálloda nyilvános helyiségeiben ingyenes a wifi), parkoló.

Sport és Szórakozás: szépen gondozott kertben nagyméretű úszómedence és gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér, biliárd, asztalitenisz. Hetente többször napközbeni és esti programok, élőzene.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS