Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunclub Maya World Hotel 5*****

Side, , Törökország
A családias hangulatú szálloda az antalyai repülőtértől 55 km-re, Side városközpontjától 5 km-re, a tengerparttól 400 méterre található. A hotel magyar nyelvű gyerek animációval áll a vendégek rendelkezésére.

Szobák
A szálloda 260 szobájából 248 standard, 10 családi szoba és 2 lakosztály foglalható. Ezek mindegyike szatellit Tv-vel, mini bárral, bérelhető széffel, telefonnal, légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel felszerelt.

Szolgáltatások a közös terekben
Két külső medence csúszdával, két gyermek medence, asztalitenisz, gimnasztika, darts, boccia, teniszpálya, török fürdő, szauna, masszázs, jakuzzi, mini klub, játszótér, asztalitenisz, strandröplabda, nappali és esti animációs programok. A fent említett szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Konferenciaterem, internetsarok térítés ellenében, WIFI elérhetőség ingyen a lobbi és néhány közös helységben, üzletek, fodrászat, orvosi ügyelet. A napágyak, napernyők és a strandtörülközők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére a medencénél és a tengerparton egyaránt.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS