Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Paradise Beach 3***superior

Napospart, , Bulgária
A hangulatos szállodában a medence, az aquaparkkal illetve a közvetlen strandonkijárat garantálja a felhőtlen nyaralást. Hangulatos szálloda, aquaparkkal közvetlenül a strandon. Közvetlenül egy széles, homokos öbölben fekszik. Üzletek és éttermek kb. 2 km-re találhatók. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A többemeletes épületekben összesen 248 szoba, liftek, hall recepcióval, teraszos büféétterem, bár és kis üzlet található. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz valamint pool- és strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Szobák
A1A/A2A: A szobákban légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, telefon, zuhanyozó, WC, hajszárító, balkon vagy terasz a tenger oldalán.
A2C/A3C: Tágasabb szobák kizárólag 3 fő részére.
A2D/A3D/A4D/A5D - Családi szobák: Nappali optikailag leválasztott hálórésszel, 1 külön hálószoba és fürdőszoba. Min. 4 fő részére.
A2E/A3E/A4E/A5E - Családi szobák: A tenger oldalán. Min. 4 fő részére.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is, kizárólag 3 fő részére.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence és mini-klub (4-12 éveseknek). Szórakoztató és show-programok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, boccia, darts, tenisz (felszerelés térítés ellenében), asztalitenisz, röplabda, vízigimnasztika. Térítés ellenében: fitneszterem, különböző vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS