Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sheraton La Caleta Resort & Spa 5*****

Tenerife, , Spanyolország
Gyönyörű környezetben fekvő, 5 csillagos szálloda La Caleta központjának közelében. Gyönyörű környezetben fekvő, 5 csillagos szálloda La Caleta központjának közelében. A szálloda közvetlenül a parti sétánynál és az érintetlen öbölnél fekszik. A szép Playa del Duque strand kb. 500 m-re. Bevásárlási és szórakozási lehetőségek kb. 200 m-re, La Caleta központja kb. 1 km-re található. A busztranszfer a repülőtérről kb. 35 perc. Az igényesen kialakított szállodában 284 szoba található 5 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall ülőgarnitúrákkal, liftek, businesscenter internetcsatlakozással és WIFI-vel (ingyenesen), főétterem, 2 a'la carte-étterem (spanyol és japán), lobby-bár, fodrászat és ajándéküzlet. A trópusi kertben 2 édesvizű úszómedence, 1 tengervizes medence pezsgőfürdőszigettel, napozóterasz, étterem a medencénél és pool-bár. Napágyak, matracok, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen.

Szobák
A1A/A2A - De Luxe-szobák: Sheraton Sweet Sleeper ágyak, tea-/kávéfőző, minibár, vasaló/vasalódeszka, légkondicionálás, széf, SAT-TV, WIFI (térítés ellenében), telefon, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és kertre néző balkon vagy terasz.
A1E/A2E - Superior-szobák: Oldalról kertre vagy medencére vagy tengerre nézők.
A1D/A2D - Premium-szobák: Kertre vagy medencére vagy tengerre nézők.
A1B/A2B - Club-szobák: Napilapok a szobában és tengerre nézők.
A2C/A3C - De Luxe-suitek: Kiegészítve külön nappalival, napilapok és tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
A mini-klubban (3-12 éveseknek) minifoci, mászófal, külön gyermekmedence, játszótér, a tini-klubban (8 éves kortól) mozivászon, internetcsatlakozás, play station és dj pult. Hetente többször élőzene. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1E, A1D, A1B).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem és minigolf. Térítés ellenében: tenisz. A közelben 5 golfpálya található 20 km-es távolságban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS