Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sentido Von Resort 4****superior

Side, , Törökország
A teljeskörűen felújított szálloda tökéletesen kombinálja a pihenést a széleskörű sportkínálattal. Közvetlenül a szállodához tartozó homokos strandon, Golden Coast Resort területén fekszik. Colakli kb. 4 km-re, Side 9 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). Üzletek, éttermek és bárok kb. 100 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 90 perc. A szállodában összesen 176 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, internetsarok (térítés ellenében), ingyenes WIFI, büféétterem terasszal, 3 a'la carte-étterem (mexikói, kínai és hal), bár, kis szupermarket és fodrászat. A kertben édesvizű úszómedence, napozóterasz és pool-bár. Napágyak, napernyők, matracok és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Strandbár. A VON Resort Golden Coast szálloda valamennyi szolgáltatása igénybe vehető. Nagy aguapark 11 vízicsúszdával.

Szobák
A1A/A2A/A3A: A felsőbb emeleteken található szobákban minibár, légkondicionálás (időszakos üzemeltetéssel), széf, SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A2C/A3C - Junior-suitek: Tágasabbak, zuhanyozóval és ülősarokkal rendelkeznek.
A2D/A3D/A4D - Családi szobák: 1 nagyobb szoba, optikailag leválasztott emeletes ággyal.
Foglalható fürdőszobával vagy zuhanyozóval rendelkező Joker-szoba A2S/A3S illetve fürdőszobával rendelkező Joker-családi szoba A2Y/A3Y/A4Y is.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek, 10.00 és 12.00 valamint 14.00 és 17.00 óra között), mini-diszkó, gyerekanimáció, játszótér, játszószoba valamint gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében). Animációs programok napközben és este (animációs színpad a VON Resort Golden Coast-ban), diszkó valamint játékterem (térítés ellenében). Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, strandröplabda, boccia, darts, fitneszterem, gimnasztika és asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd, bowling és vízisí.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS