Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Trendy Hotels Palm Beach 4****superior

Side, , Törökország
Pihenjen igényes környezetben, a Trendy szállodalánchoz tartozó, barátságos hangulatú létesítményben! Közvetlen a lassan mélyülő, homokos strandon fekszik. Side központja kb. 4 km-re (olcsó gyűjtőtaxik). A busztranszfer a repülőtérről kb. 90 perc. A szállodában 320 szoba található a főépületben és 3 melléképületben 5 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, TV-szoba, internetkávézó (térítés ellenében), ingyenes WIFI a hallban, étterem, 3 a'la carte-étterem (05.15.-10.15. között), bárok, üzletek és fodrászat. A nagy kertben 2 édesvizű úszómedence, vízicsúszdák és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők (heti 3x) a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe.

Szobák
A2A/A3A: A melléképületekben található szobákban vízforraló, minibár, légkondicionálás (júliustól augusztusig folyamatosan, egyébként időszakos üzemeltetéssel), bérelhető széf, SAT-TV, telefon, fürdőköpeny, hajszárító, fürdőszoba, WC és balkon.
A1D/A2D/A3D: Oldalról tengerre nézők.
A1C/A2C/A3C: A főépületben találhatók és oldalról tengerre nézők.
A1E/A2E/A3E: A főépületben találhatók és tengerre nézők.
A2G - Családi szobák: Egy tágasabb szoba a melléképületben, a gyerekek részére emeletes ággyal. Oldalról tengerre nézők.
A2I/A3I/A4I - Családi szobák összekötő ajtóval: A főépületben találhatók, 2 külön hálószoba és 1 fürdőszoba.
A2H - Családi szobák összekötő ajtóval: A főépületben találhatók, 2 külön hálószoba és 1 fürdőszoba. Tengerre nézők.
Foglalható melléképületi Joker-családi szoba A2U/A3U/A4U is.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok, diszkó és játékterem (térítés ellenében). Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1D, A1C, A1E). Külön gyermekmedencék, 2 vízicsúszda, játszótér és mini-klub (4-12 éveseknek).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Aerobic, boccia, fitneszterem, tenisz (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS