Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Katrin Suites 4****

Kréta, , Görögország
Barátságos, családias légkörű, kis szálloda Stalis központjának közelében. A kb. 400 m-re található, homokos strandtól egy út választja el. Chersonissos éttermekkel, bárokkal és üzletekkel kb. 4 km-re, Heraklion kb. 20 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 75 perc. A 2013-ban felújított szállodában összesen 34 szoba várja a vendégeket. Rendelkezésre áll hall recepcióval, internetsarok (térítés ellenében), SAT-TV-sarok és étterem. A kertben úszómedence pool-bárral valamint napozóterasz ingyenes napágyakkal és napernyőkkel.

Szobák
A2A/A3A: Hűtőszekrény, légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A2B/A3B - Superior-szobák: Kiegészítve kávé-/teafőzővel és DVD-lejátszóval (külön kérésre). Extra szolgáltatások: alkoholmentes italok és törölközők a medencéhez érkezéskor a szobában.
A2C/A3C/A4C - Superior Junior-suitek: Kiegészítve nappali-résszel, kávé-/teafőzővel, DVD-lejátszóval (külön kérésre) és laptoppal (külön kérésre). Extra szolgáltatások: alkoholmentes italok, törölközők a medencéhez, 1 üveg bor és 1 gyümölcskosár érkezéskor a szobában, a szauna és a pezsgőfürdő ingyenes használata (előzetes foglalással).
A2D/A3D/A4D - Suitek: 1 külön nappalival rendelkeznek, egyébként hasonló berendezéssel, mint a Superior Junior-suitek.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS