Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Iskar 3***superior

Napospart, , Bulgária
A kis aquaparkkal rendelkező barátságos Hotel Iskar Naposparton, a központban található. Fiataloknak és családosoknak egyaránt ajánljuk. Kis aquaparkkal rendelkező, barátságos szálloda a központtól mindössze kb. 400 m-re. Központi helyen fekszik, kb. 350 m-re a sekély, finomhomokos strandtól. A közelben számos bár, étterem és vásárlási lehetőség. A busztranszfer Burgasz repülőteréről kb. 40 perc. A klimatizált szállodában a vendégek rendelkezésére áll 155 szoba, hall recepcióval és bérelhető széfekkel, ingyenes WIFI a hallban, liftek, internetsarok, étterem, bár és ajándéküzlet. A szép, fákkal körülvett kertben úszómedence csúszdákkal, napozóterasz és pool-bár. A medencénél napágyak és napernyők ingyenesen, a strandon térítés ellenében.

Szobák
A1A/A2A: A szobákban hűtőszekrény, légkondicionálás, WIFI (térítés ellenében), SAT-TV, telefon, zuhanyozó, WC, hajszárító, balkon.
A2B: Tágasabbak.
A2C/A3C - Stúdiók: Ülősarokkal és konyhasarokkal.
A2D/A3D - Apartmanok: Nappali, hálószoba, ülő- és konyhasarok.
Foglalható Joker-szoba A2S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Külön gyermekmedence csúszdával, játszótér, mini-klub (4-12 éves korig), animációs programok. Sportanimáció. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Multifunkciós sportpálya, vízigimnasztika, asztalitenisz, boccia, kosárlabda, íjászat, röplabda. Térítés ellenében: minigolf, búvárkodás, biliárd, kerékpárok.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS