Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Evrika Beach Clubhotel 4****

Napospart, , Bulgária
Központi helyen fekvő, családbarát szálloda Naposparton. Központi helyen fekvő, családbarát szálloda Naposparton. A finomhomokos strandtól csak a parti sétány választja el. Napospart központja számos szórakozási és bevásárlási lehetőséggel kb. 600 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 40 perc. A fő- és melléképületekből álló szállodában 633 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, nemdohányzó büféétterem, a'la carte-éttermek, internetsarok (térítés ellenében), WIFI a hallban és a medencénél (térítés ellenében), bárok, fodrászat és kis szupermarket. A kertben 2 édesvizű úszómedence, napozóterasz, pool-bár és strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen (a szálloda előtt, korlátozott számban).

Szobák
A2A/A3A: Szőnyegpadló, ülősarok, fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, hajszárító, légkondicionálás, telefon, SAT-TV, bérelhető széf, kis hűtőszekrény és balkon.
A1B: Egyágyas szobák.
A2B/A3B: Medencére néző szobák.
A1C/A2C/A3C: Tengerre néző szobák.
A2D/A3D - Apartmanok: 1 nappali/hálószobával és 1 külön hálószobával.
A2E/A3E - Családi szobák: 2 fürdőszobával, 1 nappali/hálószobával és 1 külön hálószobával rendelkeznek összekötőajtóval.
A2F - Stúdiók: Tágasabbak, emeletes ággyal.
Foglalható Joker-szoba A2S/A3S is.

Szolgáltatások a közös terekben
Animációs programok, heti 6x show-műsorok és élőzene. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1C).Ingyenes belépés az aquaparkba. Gyermekmedence, mini-klub 4-12 éveseknek, gyermekanimáció és 2 játszótér.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, tenisz (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz, strandröplabda, íjászat, vízilabda, boccia, gimnasztika és darts.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS