Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Four Views Monumental Lido 4****

Funchal, , Portugália
2013/2014 telén felújított, modern, központi fekvésű komfortszálloda kiváló minőséget és elsőosztályú szolgáltatásokat biztosít vendégeinek. Funchal szállodanegyedében fekszik, a központtól kb. 3 km-re. A Lido tengervizes úszómedence valamint különböző bárok és éttermek kb. 150 m-re találhatók, a parti sétány pár perc gyalog. A menetrend szerinti busz megállója a szálloda előtt. A busztranszfer a repülőtérről kb. 20 perc. A teljesen felújított szállodában 262 szoba várja a vendégeket 11 emeleten. Rendelkezésre áll recepció, liftek, könyvtár, internetsarok (térítés ellenében), étterem és bár. Fűthető, édesvizű úszómedence, pool-bár és napozóterasz. Napágyak, napernyők és törölközők ingyenesen vehetők igénybe a medencénél. Figyelem! A szálloda csak 2014.03.01. után foglalható. A képek a felújítás előtti állapotot tükrözik.

Szobák
B1A/B2A: Minibár, légkondicionálás, bérelhető széf, kábel-TV, telefon, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC és balkon.
B2B: Tengerre néző szobák.
B2C - Stúdiók: Kiegészítve konyhasarokkal és ülősarokkal.
B2D - Stúdiók: Oldalról tengerre nézők.

Szolgáltatások a közös terekben
Gyermekmedence és játszószoba. Alkalmanként esti szórakoztató programok. Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (B1A).35,- EUR értékű spa-utalvány/teljes árat fizető fő/tartózkodás.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Biliárd, darts és asztalitenisz valamint fitneszterem a Lido bevásárlóközpontban.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS