Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Villa Sabrina Apt.

Lignano, , Olaszország
A tágas nyaralóház zöld környezetben, fenyőkkel körülvéve, Lignano Riviera részen található. Strand: 600 m - homokos.

Szobák
Apartmanok: a nyaralóház nagyon funkcionálisan van berendezve mosógéppel, mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, légkondicionálóval, műholdas Tv-vel és egy fedett nagy terasszal, kerti bútorokkal.

F9 - egyedülálló nyaralóház medencével: nappali kétszemélyes kinyitható kanapéval, 3 hálószoba franciaággyal, 1 szoba egyszemélyes ággyal, konyha, 2 fürdőszoba zuhannyal és 1 fürdőszoba káddal.

Az árak tartalmazzák: Végtakarítás: de a konyhát (hűtő+tűzhely) az utasoknak kitakarítva kell átadniuk, ellenkező esetben 100-150 € büntetést kell fizetni; Rezsiköltség: víz, gáz, villanyfogyasztás

Felárak/Kedvezmények: Kaució: 100 €/apartman (kivéve fiatal társaságok esetében 500€/apartman); Ágyneműhuzat: az utasoknak kell vinni vagy bérelhető 8 €/csere (előzetes lekérésre); Gyermekágy: 25 €/hét (2/3 éves korig - előre meg kell rendelni); Kisméretű háziállat: 30 €/hét (előzetes lekérésre); Törülköző: az utasoknak kell vinni; Légkondicionáló: 3,5 EUR/nap.


Hasznos információk az apartmanokról:

Az apartmanok általában egyszerű, praktikus berendezésűek. A konyhasarok teljesen felszerelt (gáztűzhely, hűtőszekrény, edények, tányérok, poharak, evőeszközök), az árban benne van a víz, gáz, és áramfogyasztás és a takarítás díja. Ágynemű (pokróc, párna) van az apartmanokban.
A következő dolgokról vendégeinknek kell gondoskodnia: ágyneműhuzat, tisztítószerek, mosogatószivacs, felmosórongy, WC papír, szappan.

Az apartmanokat érkezés napján 16:00-19:00 óra között lehet elfoglalni, utolsó nap reggel 09:00-ig kell átadni.

Helyszínen fizetendő költségek:
  • Kaució: 100 EUR, melyet megérkezéskor a kulcsátvétel helyén az irodában kell fizetni. Ezt az összeget távozáskor vendégeink visszakapják, amennyiben minden rendben van az apartmanban. Fiatal (18 - 25 és közötti) csoportok esetén a kaució mértéke 500 EUR/apartman.
  • Strandszervíz: 2 nyugány + 1 napernyő (2014.05.01. és 09.15. között)


Szolgáltatások a közös terekben
Privát medence (júniustól szeptemberig időjárástól függően), mosoda, kert parkolóhellyel, kerti grill.

Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS