Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Ilios Hotel 3***

Tigaki, , Görögország
A 3 csillagos, barátságos szálloda 1980-ban nyílt meg, összesen 142 szobával rendelkezik. A repülőtértől 14 kilométerre, Kos városától 12 km-re, a kikötőtől 13 km-re fekszik. Tigaki települését csak az utóbbi években fedezték fel a turisták. Tigaki a kisgyermekes családok kedvelt célpontja, hisz 10 km hosszú partja ideális gyermekeknek, lassan mélyülő és homokos. A parton nagy fák szolgáltatnak árnyékot a déli napsütésben. A partszakasz ideális vízi sportokra is. Kos városa a sziget északi részén helyezkedik el, kikötője egy egyik legnagyobb a térségben, emellett a város éjszakai életének központja is.

Szobák
Szobák: minden szoba rendelkezik erkéllyel, telefonnal, légkondicionálóval, hajszárítóval, műholdas tv-vel, zenecsatornákkal és rádióval.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel 900 méterre található a csodás, lassan mélyülő, homokos strandtól. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe. A partra 10:00-18:00 között ingyenes buszjárat közlekedik két óránként.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, 3 bár, jacuzzi, tenisz, kosárlabda. Térítés ellenében: biliárd, orvosi ellátás, üzletek, széf a recepción.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: all inclusive

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS