Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Cleopatra Superior Hotel 3***

Kardamena, , Görögország
A Cleoparta Superior Hotel a három szállodából álló komplexum 3*-os tagja, a repülőtértől 11 km-re, Kos városától 28 km-re, Kardamenában fekszik. A szálloda vendégei szabadon használhatják a másik két hotel (Cleoparta Classic, Kris Mari) szolgáltatásait. Kardamena igazi búvárparadicsom, számos víz alatti barlang, csatorna és számtalan érdekes sziklaalakzat csábítja a merülni vágyókat.

Szobák
Szobák: a szobák rendelkeznek erkéllyel vagy terasszal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval (térítés ellenében), televízióval, hajszárítóval, bérelhető széffel valamint kis hűtővel.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a szálloda 150 m-re fekszik a homokos tengerparttól, ahol a napernyők és napágyak térítés ellenében használhatók. Szolgáltatások:  medence napágyakkal és napernyőkkel, étterem, bár, fitneszterem, darts, asztalitenisz, wifi a lobbyban. Térítés ellenében:  tengerparton vízi sportok.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: reggeli.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS