Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Palmyra Hotel 3***

Zakynthos, , Görögország
Argassi, népszerű üdülőhely, a sziget fővárosától kb. 4 km-re található azzal már szinte egybeépült rendkívül népszerű kisváros. Homokos helyenként aprókavicsos, lassan mélyülő strandján vízi sportlehetőségek széles választéka érhető el, esténként számtalan szórakozási lehetősséggel az itt található diszkókban és a bárokban. A közelmúltban felújított hetvenszobás szálloda, ideális helyen, a városközpontban, a tengerparttól kettőszáz méterre épült. A szálloda közvetlen környékén és közelében több szupermarket, éttermek, tavernák, bárok és ajándéküzletek sokasága található.

Szobák
minden szoba fürdőszobás, zuhanyzóval, hajszárítóval, Tv-vel, vízforralóval és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik kertre, utcai vagy medencére néző kilátással. Térítés ellenében hűtő, széf és légkondicionálás a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások a közös terekben
recepció, étterem, bár, medencebár, Tv szoba, internetezési lehetőség (a szálloda nyilvános helyiségeiben ingyenes a WiFi), ruhatisztítás, parkoló.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kertben úszómedence és gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér, biliárd, asztalitenisz. Hetente többször napközbeni és esti programok, élőzene.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS