Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Evripides Village Beach Hotel 4****

Kos, , Görögország
A 3 csillagos, 22.000 nm-en elterülő, 48 szobával és 34 apartmannal rendelkező barátságos szálloda a repülőtértől 5 kilométerre, Kardamena városától 2,5 km-re helyezkedik el. A helyi buszjárattal vagy taxival könnyen be lehet jutni Kos városába. A főváros nyüzsgő életet él, tavernák, szórakozóhelyek, diszkók, bárok várják a kikapcsolódni vágyókat. A sziget azoknak is tökéletes választás, akik az aktív pihenést kedvelik és azoknak is, akik érdeklődnek az antik kultúra és a történelmi érdekességek iránt. Ha Kos-on járunk, könnyedén átjuthatunk Bodrumba, így egy nyaralás alkalmával 2 országot is meghódíthatunk.

Szobák
Szobák: minden szoba egyszerűen berendezett, rendelkezik műholdas tv-vel, légkondicionálóval (térítés ellenében), bérelhető széffel, hajszárítóval. Az apartmanok egy hálószobából és egy nappaliból állnak, konyhasarokkal rendelkeznek.
A szálloda leírása 2012-es koncepció alapján készült.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel 150 méterre található a homokos-kavicsos strandtól. A parton a napernyők és napozóágyak térítés ellenében vehetők igénybe.
Szolgáltatások: 2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, étterem, karaoke alkalmanként, barbeque est görög specialitásokkal hetente. Térítés ellenében: medence bár, játékterem, Internet, üzletek, vízi sportok.
Gyermekeknek: elkerített gyermekmedence rész

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: reggeli.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS