Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Bentota Beach 4****

Bentota, , Sri Lanka
A repülőtértől mintegy 90 km-re a Bentota folyó és az Indiai-óceán vize közé épült, formáját tekintve a régen itt álló holland erődöt mintázza. Ez a partszakasz nagyszerű élményekkel gazdagítja a vízisportok kedvelőit, valamint kirándulások remek kiindulópontja. Ideális választás a természetjáróknak és azoknak, akik a szabadidő aktív eltöltésére szavaznak. Többféle szobatípussal rendelkezik: standard, superior, deluxe és suite. Közülük a standard szobák vannak többségben, felszereltségük, színvonaluk az igényesebb vendégeknek is jól megfelel.

Szobák
Szobák (superior): Bútorozott erkélyük vagy a tengerre, vagy a folyóra néz. Hangulatosan berendezettek, bennük légkondicionáló, mennyezetei ventilátor, TV, telefon, széf, minibár (térítés ell.), tea/kávéfőző, jól felszerelt fürdőszoba hajszárítóval.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások, sport: éttermek a helyi és nemzetközi konyha fogásaival, bárok, kávézó, internet kávézó, üzletek, 24 órás szobaszerviz, mosoda, spa központ különféle kezelésekkel, fallabda, asztalitenisz, lábtenisz, billiárd, darts, edzőterem, játszótér, különleges kialakítású medence, nyugágyak, napernyők, vízisport centrum, kirándulások szervezése teknősfarmra, üvegfenekű csónakázás a közeli korallzátonyon stb.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: Félpanzió. Teljes panziós vagy all inclusive ellátás felár ellenében választható.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS