Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Mercure Resort Sanur 4****

Sanur, , Indonézia
A közel 5 hektáros területen elhelyezkedő 41 tradicionális nádfedeles 2 szintes cottage-okból (faház szerű különálló épület) álló hotel Bali egyik legszebb tengerparti szakaszán található. A zöld környezetben kialakított hotel kellemes pihenést ígér az itt megszálló vendégeknek.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: a késő estig nyitva tartó éttermekben, bárokban a nemzetközi ízek mellett a helyi specialitásokat is megkóstolhatja, miközben a gyönyörű környezetben gyönyörködhet. A gyermekek részére 2 korosztályos megbontásban szerveznek programokat és lehetőség van bébiszitter szolgáltatás igénybevételére is. A közelben található vízi sportolási lehetőségek mellett a hotel úszómedencéjében, fitnesztermében, teniszpályáján megmozgathatják végtagjaikat, míg a fáradt izmokat masszázzsal frissíthetik fel az itt megszálló vendégek. (egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe)

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS