Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Nusa Dua Hotel 5*****

Nusa Dua, , Indonézia
A 328 szobából és több épületből álló Nusa Dua Beach Hotel & Spa exkluzív szállodakomplexum elnevezését a sziget legszebb fehér homokos tengerpartjáról kapta, amelyet 9 hektáros trópusi kert vesz körül. A szálloda minőségét fémjelzi, hogy vendégei között megfordultak már királyi családok, miniszterelnökök és neves előadó művészek. A gyönyörű környezet mellett a hotelben a Spa részlegen a híres indonéz szépségápolás nyújtotta terápiákkal fokozhatja a pihenését, míg a fitneszterem, valamint a közelben található Bali Golf Club az aktív kikapcsolódást segíti. A kulináris élvezeteket kedvelők a hotel 5 éttermében kóstolhatják meg a helyi és nemzetközi konyha különlegességeit, míg 4 bárban az ital specialitásokat.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: számtalan étteremben mind az ázsiai, mind az európai konyha ételeit kínálják a vendégek számára, amelyek mellett bárok, 24 órás szobaszolgálat, a vendégeket élőzene, éjszakai kabaréprogramok szórakoztatják. 24 órás recepciószolgálat, Internet, Wifi hozzáférés, ajándéküzletek, fodrászat, mosoda biztosítja még a kellemes pihenést. Tengerparton és a medencénél napernyők és ?napágyak találhatók. A hotel biztosít strandtörölközőt vendégei részére.
Sportlétesítményei között találhatók úszómedencék, gyerekmedencék, Gecko Gyermek Klub és gyerekfelügyelet, jacuzzi, tenisz- és squash pályák, asztalitenisz, fal mászás, golf, kajak, snorkeling, szörf, búvárkodás, vitorlázás, vízi sporteszközök bérlése lehetséges, orvosi ügyelet. Animátorok szervezésében sport- és kulturális programok. Térítés ellenében szauna, szépségszalon, fitneszterem és egészségközpont masszázzsal szintén a vendégek rendelkezésére áll. A szállodában a legtöbb kreditkártya típus elfogadott.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS