Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Hotel Marriott Courtyard Nusa Dua 4****

Nusa Dua, , Indonézia
A 2011-ben épített 250 szobával rendelkező hotel Nusa Dua homokos tengerpartjától körülbelül 500 méterre található.
A szálloda belsőépítészei a hagyományos balinéz elemeket összhangba hozták a modern kor díszítő elemeivel, figyelem előtt tartva a magas kategóriájú szállodákkal szembeni elvárásokat.

Szobák
Elhelyezés: superior típusú letisztult stílusban berendezett, légkondicionált szobái tea és kávéfőzővel, minibárral és síkképernyős SAT TV-vel, WiFi-vel rendelkeznek (egyes szolgáltatások felár ellenében). A többnyire zuhanyzós (esetenként fürdőkádas) fürdőszobákban fürdőköpeny, hajszárító, pipereszeres bekészítés várja a vendégeket.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: A hotel több éteremmel és bárral rendelkezik. Az aktív pihenésre vágyókat jól felszerelt fitneszterem és lagúnaszerűen kialakított úszómedence várja. Körülbelül 3 km-re található golfcentrumban lehetőséget biztosítnak golfleckék vételére. A gyermekek gondtalan nyaralását a medence mellett a kölyökklub (3-12 éves kor között) biztosítja. A felnőttek relaxációját a hotel SPA részlege nyújtotta kényeztető programok fokozzák (egyes szolgáltatások felár ellenében).Ingyenes WiFi hozzáférés a hotel közösségi részein.

Étkezési lehetőségek, bárok
Ellátás: büféreggeli

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS