Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sunrise Garden Beach Resort & Spa 5*****

Hurghada, , Egyiptom
A szálloda a hurghadai repülőtértől 15 km-re, a városközponttól 20 km-re található, közvetlen a Vörös-tenger homokos tengerpartján (fürdőcipő viselése ajánlott), a Sentido Mamlouk Palace Resort mellett.

Szobák
480 szobájának mindegyike légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, széffel, mini bárral (napi 1 üveg víz, azon felül térítés ellenében), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, kávé- és teafőzési lehetőséggel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A standard szobák 45 m2-esek. A 75 m2-es családi szobák két hálószobával és két fürdőszobával rendelkeznek. A 80 m2 alapterületű lakosztályok egy nappaliból és egy hálószobából állnak.

Szolgáltatások a közös terekben
Három medence (édes vizű), gyermek medence, aerobik, biliárd, teniszpálya (világítás térítés ellenében), asztalitenisz, strandröplabda, strandfoci, mini klub, mini diszkó, diszkó, játszótér, nappali és esti animációs programok kicsiknek és nagyoknak. Térítés ellenében masszázs, szauna, jakuzzi, különféle vízi sportok a tengerparton. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe, pl. búvárkodási lehetőség.

Étkezési lehetőségek, bárok
All inclusive ellátás, reggeli (07:00 - 10:30), ebéd (12:30 - 14:30), vacsora (18:30 - 22:00), snackek (12:00-17:00), éjféli snack (22:30-01:00), helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása (10:00-24:00). A szállodában számos bár és a\\\'la carte étterem szolgálja a vendégek kényelmét úgy, mint a lobbi bár, medence- és tengerparti  bár. Az import alkoholos italok és a frissen facsart gyümölcslevek fogyasztása nem részei az all inclusive ellátásnak.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Orvosi ügyelet, 24 órás szobaszerviz, mosoda, pénzváltás, ajándékboltok, WiFi és internet kávézó térítés ellenében, fodrászat, autóbérlés. A napernyők, napágyak térítésmentesen használhatóak a tengerparton és a medencénél, a strandtörülközők cseréjéért kell fizetni.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS