Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Four Point By Sheraton Bur Dubai Hotel 4****

Dubai, , Egyesült Arab Emirségek
Elhelyezkedés: a méltán híres Sheraton szállodalánc Dubaiban található szállodája Dubai szívében, a Bur Dubai negyedben helyezkedik el. A 4 csillagos hotel üzleti, konferencia utazóknak és turistáknak egyaránt ideális szálláshely. Közelében található rengeteg bevásárló és szórakozási lehetőség is, melyeket akár gyalogszerrel is felkereshetnek a hotelből. A repülőtértől 12 percre fekszik a szálloda. Az üzleti utazóknak minden lehetséges eszköz a rendelkezésükre áll, hogy az otthonuktól, munkahelyüktől távol is kényelmesen intézhessék ügyeiket.
Strandja: a szálloda vendégei Jumeirah nyilvános strandjára mehetnek, amely könnyen megközelíthető taxival. A parton a napernyők és nyugágyak térítés ellenében használhatók.

Szobák
A 125 ízlésesen berendezett szoba minibárral, széffel, műholdas tv-vel, légkondicionálóval, internet-elérhetőséggel (felár ellenében), telefonnal, hajszárítóval, tea- és kávéfőzővel rendelkezik.

Szolgáltatások a közös terekben
Szolgáltatások: medence. Térítés ellenében: 24 órás szobaszerviz, mosoda, business center, fitneszterem, szauna, jacuzzi, étterem, indiai étterem, night club, bár.
Gyermekeknek: A 2-12 év közötti gyermekek részére a hotel nem biztosít ágyat, a szülők között lesznek elhelyezve.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS