Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Pinnacle Grand Jomtien Resort & Spa 4****

Pattaya, , Thaiföld
Nagy területen elhelyezkedő szálloda trópusi kerttel és szép medencékkel, ideális a családok és a nyugodt pihenésre vágyók számára. Jomtien déli, nyugodt részén fekszik. Pattaya központja kb. 10 km-re (hotelbusz térítés ellenében). A busztranszfer Bangkok repülőteréről kb. 2 óra 30 perc. A hotelben összesen 345 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll recepció, ingyenes WIFI a szálloda egész területén, ingyenes internetsarok a hallban, a nyitott Tonsai étterem (nemzetközi/thai konyha, alkalmanként barbecue), strandétterem (halételek, tenger gyümölcsei), bár és fodrászat. A kertben 7 édesvizű úszómedence. Strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Figyelem! A2A/A2D/A2B/A2E/A2S szobatípusok foglalása esetén a 2-15 éves gyermek elhelyezése nem pótágyon történik (szülőkkel egy ágyban).

Szobák
A1A/A2A/A3A: A felújított szobákban kávé-/teafőző, minibár, légkondicionálás, széf, SAT-TV, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, papucs, zuhanyozó, WC és balkon vagy terasz.
A1D/A2D/A3D - De Luxe-szobák: A strandhoz közelebb találhatók.
A1B/A2B/A3B - De Luxe-szobák: A kertben, az új szárnyban találhatók, tágasabbak, fürdőszobával és zuhanyozóval rendelkeznek, és tengerre nézők.
A1E/A2E/A3E - Superior-bungalók: Egy hídon át érhetők el, nagy terasszal és a medencéhez közvetlen kijárattal rendelkeznek.
Foglalható a szálloda bejárata melletti 2 épületrészben található Joker-szoba A1S/A2S/A3S is (elhelyezkedésre és felszereltségre vonatkozó utaskívánságok nem érvényesíthetők).

Szolgáltatások a közös terekben
2 gyermekmedence, játszótér és gyermekfelügyelet (térítés ellenében). Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1D, A1B, A1E, A1S).Ingyenes hotelbusz Pattayába: min. 7 éjszakás tartózkodás esetén 2 voucer, min. 10 éjszakás tartózkodás esetén 3 voucher, min. 14 éjszakás tartózkodás esetén 4 voucher, min. 17 éjszakás tartózkodás esetén 5 voucher és min. 21 éjszakás tartózkodás esetén 6 voucher/fő/tartózkodás.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
Fitneszterem, biliárd, snooker, boccia, darts, asztalitenisz, tenisz, tollaslabda és strandröplabda. Térítés ellenében: különböző vízi sportolási lehetőségek a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS