Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Sea Beach Resort And Aqua Park 4****

Sharm El Sheikh, , Egyiptom
Mór stílusban épült szálloda közvetlenül a homokos parton fekszik. A hotel Nabq Bay-ben található, mindössze 11 km-re a repülőtértől. A központba naponta többször a szálloda busza szállítja az Utasokat (illetékért). Modern hotel, főként gyermekes családoknak ajánljuk. távolság a tengerparttól: közvetlen távolság a repülőtértől: 11 km távolság a központtól: 23 km távolság a bevásárlási lehetőségektől: 400 m homokos part nincs stég, a mélyvíz csak nehezen közelíthető meg napágyak és napernyők illetékmentesen tengerparti bár

Szobák
kétágyas szoba
családi szoba felárért lekérésre
1 pótágy lehetőség
2 pótágy lehetőség gyermekeknek
légkondicionáló
telefon, műholdas TV
hűtőszekrény
saját fürdőszoba (kád vagy zuhanyfülke, hajszárító, WC)
széf a szobában vagy a recepción
erkély vagy terasz (nem minden szobánál)

Szolgáltatások a közös terekben
recepció
főétterem, tematikus étterem
bár, internet kávézó
internet lehetőség illetékért
üzletek
fodrászat
medence (napágyak és napernyők illetékmentesen)
gyermekmedence, játszótér
miniklub A szálloda területén egy hatalmas AUQAPARK is a vendégek rendelkezésére áll, amely minden korosztály számára kiváló szórakozási lehetőséget nyújt.
A felnőttek 17 különböző formájú, magasságú és nehézségű csúszda közül választhatnak, megmártózhatnak a fokozatosan mélyülő hullámmedencében vagy egy gumikarikában ülve ringatózhatnak a 180 m hosszú és 2.8 m széles \"Lusta Folyón\".
A gyermekekre még több kaland vár. Két különböző részen két korosztály számára alakítottak itt ki vízi játszóteret. A 9 és 15 év közöttiek részére épült a kaland medence, amelyben 3, vízágyúkkal felszerelt kalózhajó is helyet kapott. A 3 és 9 év közöttieké pedig a gyermekmedence, ahol spriccelő teknősök és különböző formájú bébicsúszdák állnak a kis vendégek rendelkezésére.

Fitness, wellness, sport szolg, szórakozás a szállodán belül
animációs programok
alkalmanként esti műsorok
miniaquapark teniszpálya, masszázs
búvárkodási lehetőség - búvárközpont

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS