Tel.: 06 30 343 4343 Mail: info@nagyutazas.hu Nyitva: H-P 9:00-17:00

Mitsis Hotels Roda Beach Resort & Spa Hotel 5*****

Roda, , Görögország
A Mitsis lánc tagjaként működő, egy fő- és több bungalóépületből álló, 5 csillagos szálloda a sziget északi részén, Roda üdülőhelyen, a repülőtértől és Korfu központjától egyaránt 36 km-re helyezkedik el. A hotel összesen 499 szobával várja vendégeit. Roda központjában vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségek széles választéka, valamint busz és taxiállomás is található. Csodálatos tengerparttal rendelkezik, számos vízi sportot kínálnak a helyi szolgáltatók. A csupán pár kilométerre fekvő Acharaviban még több lehetőség vár az ide érkezőkre.

Szobák
Szobák: a hotel igényesen berendezett szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, műholdas tv-vel, erkéllyel vagy terasszal, bérelhető széffel, minibárral és hajszárítóval felszerelt. A családi szobák kétlégterűek, és felszereltségük megegyezik a standard szobákéval.

Szolgáltatások a közös terekben
Strand: a hotel közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, ahol a napernyők és a napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők pedig letét ellenében vehetők igénybe.
Ellátás: all inclusive: amerikai büféreggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben snackek, kávé/tea/sütemény, fagylalt, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (10.00-24.00 óra között). Térítés ellenében: import italok, kínai, olasz és görög  a´la carte étterem (előzetes foglalással).
Szolgáltatások: 6 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, belső medence a spa-részlegben, 4 étterem, 5 bár, nappali és esti animációs programok, görög est és élő zene, show-műsorok, amfiteátrum, 2 teniszpálya, minifoci, asztalitenisz, darts, strandröplabda, vízilabda, kenu, vízi bicikli, szörf (csak engedéllyel), tv-sarok. Térítés ellenében: wellness és spa szolgáltatások, vízi sportok, búvárkodás, elektronikus játékok, internetsarok és wifi a recepciónál, a közelben lovaglási lehetőség, business szolgáltatások, orvosi ügyelet, mosoda, üzletek, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: 2 gyermekmedence csúszdákkal, gyermeksarok az étteremben, animációs programok, miniklub (4-12 éves korig), tiniklub, játszótér, minidiszkó.

Térkép


Árak

Ár lekérésre

Jelenleg nincs rendszerünkbe feltöltve az adott szolgáltatásra érvényes ár, de kollégáink készséggel állnak rendelkezésére s adnak bővebb információt!

AJÁNLATKÉRÉS